בשר חזיר צלוי עם ברוקולי רב, נקניק איטלקי מתוק ואפרסקים קלויים
בשר חזיר צלוי עם ברוקולי, נקניק איטלקי מתוק ואפרסקים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 1014 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, פלפל, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק, נקניק איטלקי וברוקולי רב, ו Orecchiette עם נקניק איטלקי, ברוקולי Rabe וגאר פריך.
הוראות
1
שקצב יחתוך את עצם הצ ' ין בין כל צלוי חזיר כדי להקל על הגילוף. השאר את כובע השומן על ללחות וטעם הוסיף. קו stockpot גדול או דלי עם שקית ניילון.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
עצם
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
סיר
2
יוצקים מים לתוך השקית וממיסים מלח וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מים
מלח
3
מוסיפים פלפל וכמה עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
פלפל
4
מניחים את צלי החזיר בשקית מי מלח. לקשור את התיק סגור כך חזיר שקוע. מקררים במשך 6 שעות, המלח יהיה לרכך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
מלח
בשר
חזיר
5
הסר חזיר מן המלח יבש ביסודיות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מלח
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הנח עלי קורנית על כל צלי החזיר, מתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מאובטח עם חוט הקצב כדי לעזור לשמור על הצורה. מעיל מחבת צלייה עם קצת שמן זית ולהגדיר על 2 מבערים מעל חום גבוה עד כמעט עישון. לצרוב את החזיר, צד שומן למטה, עד קרמל. להפוך את הצלי לחום כל הצדדים, זה צריך לקחת בערך 10 דקות. כדי לטעום את טפטוף חזיר, לפזר גזר, שום, בצל, שאלוט ועוד זרעונים טימין במחבת, ולאחר מכן להעביר את הצלי לתנור. צולים עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של הקולים רושמים 150 מעלות F, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טימין טרי
צלי חזיר
שמן זית
שאלות
גזר
שום
בצל
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
חוט מטבח
מחבת צלייה
תנור
8
מחממים שמן זית במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני. מחממים את הנקניק קישורים בכל הצדדים עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר את הקישורים מהמחבת וחתוך על הטיה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים שום מרוסק, פתיתי פלפל אדום וזרע שומר, מערבבים לשלב. להחזיר את הנקניק בחזרה למחבת, יחד עם ברוקולי rabe מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
ברוקולי רבה
מרק עוף
זרעי שומר
נקניק
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
לטגן עם המניה במשך 5 דקות עד האספסוף הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
12
להקציף יחד חומץ בלסמי, דבש, זרעי חרדל, טרגון, ועל 1/4 כוס שמן זית. חותכים אפרסקים חצי לאורכו ולהסיר בורות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
זרעי חרדל
שמן זית
טרגון
אפרסק
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
יוצקים את המרינדה על האפרסקים, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
אפרסק
14
מניחים אפרסקים לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה וצולים במשך 12 עד 15 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
הסר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח בעת הכנת רוטב המחבת. לזרוק את הירקות ארומטיים מהמחבת קלייה, להגדיר מחבת על 2 מבערים מעל חום בינוני. Deglaze עם מיץ תפוחים, גירוד את החתיכות החומות דבוקות לתחתית המחבת. צמצם בשליש. מתבלים במלח ופלפל; מקציפים בחמאה כדי להחליק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ תפוחים
ירק
חמאה
רוטב
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת צלייה
מקציף
16
חותכים את החוט לגלף את הצלי.
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
17
מגישים סגנון משפחתי על מגש עם ברוקולי, נקניק ואפרסקים קלויים.