בשר חזיר צלוי עם זיגוג חמוציות
בשר חזיר צלוי עם זיגוג חמוציות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 356 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מים, מיץ חמוציות, רוטב חמוציות ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, צלי חזיר עם זיגוג שזיף, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק.
הוראות
רוטב חמוציות מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. מערבבים בסוכר, מיץ חמוציות, חרדל, וציפורן.
מניחים צלי חזיר במחבת גדולה, צלייה.
יוצקים תערובת רוטב חמוציות על הצלי.
מבשלים ב 275 מעלות f (135 מעלות C) במשך 6 עד 8 שעות, או עד הבשר מכרז.
עם כפית מתכת, לרפרף את השומן מן הנוזל במחבת הצלייה.
יוצקים 2 כוסות של הנוזל הצלייה הנותר (מוסיפים מים כדי למלא את המדד במידת הצורך) לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים קורנפלור ומים קרים כדי להפוך את הדבק; מערבבים בהדרגה לתוך נוזל רותח. המשך בישול, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.