בשר חזיר צלוי עם זיגוג מלכותי ורוטב
אם יש לכם ויסקי קנדי, ימים, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם לעשות את זה מתכון כל כך טעים גריל כל זה לוקח כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם זיגוג מלכותי ורוטב, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו בשר חזיר צלוי עם תפוח-פקאן מלית ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מפזרים את תיבול הגריל על הצלי, מוודא שהוא מתובל היטב.
מניחים את הכתר צלוי לתוך מחבת צלייה, העצם בסופו של דבר. צלי, נחשף, במשך 20 עד 25 דקות לקילו של בשר, על 2 1/2 עד 3 1/2 שעות, או כאשר הטמפרטורה הפנימית היא 150 מעלות F. הקפד לרסס עם כל טפטוף מחבת כל 20 דקות עבור 2 השעות הראשונות. במשך השעה האחרונה של בישול, למרוח עם זיגוג מלכותי. לעטוף את העצם מסתיים בנייר אלומיניום אם הם מתחילים חום מהר מדי.
בעוד הצלי הוא בישול, לטאטא יחד 1 מרק עוף כוס, חרדל, רוטב ווסטרשייר, 1/4 כוס ויסקי, שום, זנגביל, חמאת תפוחים בסיר ומניחים מעל חום בינוני-נמוך.
תן להתבשל עד עבה מופחת בשלישי, 12 עד 15 דקות.
מברישים את הזיגוג על הצלי כל 15 דקות לשעה האחרונה של בישול.
הסר את הצלי מהתנור, להעביר מגש הגשה, ולתת לנוח 15 דקות לפני חיתוך.
מקשטים את המגש עם פטרוזיליה.
מניחים את המחבת צלייה מעל חום בינוני deglaze עם הנותרים 1/2 כוס ויסקי, גירוד את הביטים עם כף פיפיות שטוחה.
מוסיף את הזיגוג המלכותי שנותר, נשאר 1 1/2 כוסות מרק עוף, ולתת להתבשל עד מעובה מופחת בחצי.
יוצקים לתוך סירת רוטב ומגישים עם הצלי.