קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות59
מגזין

בשר חזיר צלוי עם עגבניות ירוקות-סלסה אננס

בשר חזיר צלוי עם עגבניות ירוקות-סלסה אננס
המתכון בשר חזיר צלוי עם עגבניות ירוקות-אננס Salsan מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 623 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בשר חזיר, אננס, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס, בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל, ו אדובו-בשר חזיר במרינדה טנדרלוין עם סלסה בגריל-אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עגבניות, בצל, מיץ לימון ושמן זית בקערה גדולה. מערבבים אננס, לכסות ולקרר עד מוכן לשרת. (יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. שמור מכוסה ומקורר.) עושה בערך 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים גריל גז בינוני נמוך. לעשות חתכים קטנים בכל רחבי tenderloins עם סכין חיתוך חדה להכניס פרוסות שום עד משובץ היטב. מתבלים במלח ופלפל. סורג שמן חזיר גריל, פונה לעתים קרובות, עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של tenderloin מגיע 71° ו tenderloin הוא משחי קלות בחוץ ולא מראה צבע ורוד בפנים, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
הסר חזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
עגבניות ירוקות עונה-סלסה אננס עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
מגישים קר עם חתיכות דקות של חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.