בשר חזיר צלוי עם תפוח ומילוי קימל
בשר חזיר צלוי עם תפוח ומילוי קימל דורש בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 509 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירך חזיר עם עצמות, פירורי לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיף מיובש, בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, ו בשר חזיר עם מילוי תפוח חמוציות.
הוראות
ממיסים את החמאה על אש נמוכה ומבשלים בצל עד שקוף, ולאחר מכן להסיר את הבצל מחום. מקפלים את פירורי הלחם, תפוחים, צימוקים, גרידת תפוז, וקראווי, ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים כיס לתוך ירך החזיר בין הבשר לבין השכבה החיצונית של שומן, הכיס צריך להיות ביישן להגיע לכל קצה של ירך על ידי אינץ ' אחד. תמלא את הכיס במילוי.
מגלגלים ירך עד לאורכים סגירת הכיס הממולא ועניבה עם חוט. להבקיע קליפה של חזיר עם סכין חדה.
מקציפים יחד סיידר ושמנת חמוצה ומניחים בתבשיל השווה לגודל החזיר.
מניחים חזיר בתבשיל בצד הקליפה למטה ואופים במשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות להפוך חזיר מעל ומבשלים, בצד הקליפה למעלה, במשך 30 דקות נוספות.
להפחית את החום ל 350 מעלות F ומבשלים עוד שעה (למרוח כל 20 דקות עם מיצי פאן) או עד שתגיע לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F.
תן לנוח 20 דקות. להבה מחבת צלייה עם 2 אונקיות יין לבן ועונה. חותכים את הבשר ומגישים עם jus.