קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

בשר חזיר שום עם רוטב פטריות

בשר חזיר שום עם רוטב פטריות
שום חזיר פילה עם רוטב פטריות דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 703 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, בשר חזיר, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . וזה מצוין. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב פטריות, בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו, ו פילה בקר עם רוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לשפשף מלח ופלפל על כל הצדדים של בשר חזיר tenderloins; נסטלה tenderloins ליד אחד את השני בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים שום ופטריות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא ריחני, על 5 דקות. מערבבים חומץ לתוך רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים רוטב פטריות מעל פילה, נותן לרוטב לחלחל בין שני פילה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד tenderloins הם ורודים קלות במרכז, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
להעביר tenderloins לצלחת הגשה.
7
מסננים את הטפטוף, כולל פטריות, מתבנית האפייה לכוס מדידה, מגרדים את התחתית כדי לקבל את כל החתיכות החומות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
הסר 1/4 כוס השומן מהתערובת ויוצקים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
להוסיף מספיק מרק עוף לטפטופים לעשות 2 כוסות; לטאטא קמח לתוך טפטוף עד incorporated. מערבבים תערובת מרק-טפטוף לתוך הסיר עם שומן מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
חותכים פילה לתוך מדליונים העליון עם חצי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
יוצקים את הרוטב הנותר לתוך סירת רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)21חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מנות יבש רוטב חום לערבבמנות יבש רוטב חום לערבב1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פרוסות, מנוקזותפטריות פרוסות, מנוקזות6שרימפס וורידיםאורז מבושל חםאורז מבושל חם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות6ציפורןשום, טחוןשום, טחון1שן שום, טחוןשן שום, טחון6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם6שרימפס וורידיםמלח כשר לפי הטעםמלח כשר לפי הטעם1( חצילים)בצל, פרוס ומופרד לטבעותבצל, פרוס ומופרד לטבעות340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר פילה, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץבשר חזיר פילה, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה חזירפילה חזיר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ בלסמי או חומץ יין אדוםחומץ בלסמי או חומץ יין אדום32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית או ירקותשמן זית או ירקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.