בשר חזיר שום עם רוטב פטריות
שום חזיר פילה עם רוטב פטריות דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 703 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, בשר חזיר, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . וזה מצוין. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב פטריות, בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו, ו פילה בקר עם רוטב פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לשפשף מלח ופלפל על כל הצדדים של בשר חזיר tenderloins; נסטלה tenderloins ליד אחד את השני בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים שום ופטריות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא ריחני, על 5 דקות. מערבבים חומץ לתוך רוטב פטריות.
יוצקים רוטב פטריות מעל פילה, נותן לרוטב לחלחל בין שני פילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד tenderloins הם ורודים קלות במרכז, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
להעביר tenderloins לצלחת הגשה.
מסננים את הטפטוף, כולל פטריות, מתבנית האפייה לכוס מדידה, מגרדים את התחתית כדי לקבל את כל החתיכות החומות.
הסר 1/4 כוס השומן מהתערובת ויוצקים לסיר.
להוסיף מספיק מרק עוף לטפטופים לעשות 2 כוסות; לטאטא קמח לתוך טפטוף עד incorporated. מערבבים תערובת מרק-טפטוף לתוך הסיר עם שומן מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
חותכים פילה לתוך מדליונים העליון עם חצי הרוטב.
יוצקים את הרוטב הנותר לתוך סירת רוטב להגשה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)]()
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.