קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

בשר חזיר שום עם רוטב פטריות

בשר חזיר שום עם רוטב פטריות
שום חזיר פילה עם רוטב פטריות דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 703 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, בשר חזיר, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . וזה מצוין. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב פטריות, בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו, ו פילה בקר עם רוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף מלח ופלפל על כל הצדדים של בשר חזיר tenderloins; נסטלה tenderloins ליד אחד את השני בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים שום ופטריות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא ריחני, על 5 דקות. מערבבים חומץ לתוך רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים רוטב פטריות מעל פילה, נותן לרוטב לחלחל בין שני פילה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
אופים בתנור שחומם מראש עד tenderloins הם ורודים קלות במרכז, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר tenderloins לצלחת הגשה.
7
מסננים את הטפטוף, כולל פטריות, מתבנית האפייה לכוס מדידה, מגרדים את התחתית כדי לקבל את כל החתיכות החומות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
הסר 1/4 כוס השומן מהתערובת ויוצקים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
להוסיף מספיק מרק עוף לטפטופים לעשות 2 כוסות; לטאטא קמח לתוך טפטוף עד incorporated. מערבבים תערובת מרק-טפטוף לתוך הסיר עם שומן מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
חותכים פילה לתוך מדליונים העליון עם חצי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
יוצקים את הרוטב הנותר לתוך סירת רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)21אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מנות יבש רוטב חום לערבבמנות יבש רוטב חום לערבב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פרוסות, מנוקזותפטריות פרוסות, מנוקזות6ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז מבושל חםאורז מבושל חם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות6ציפורןשום, טחוןשום, טחון1שן שום, טחוןשן שום, טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר לפי הטעםמלח כשר לפי הטעם1( חצילים)בצל, פרוס ומופרד לטבעותבצל, פרוס ומופרד לטבעות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר פילה, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץבשר חזיר פילה, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה חזירפילה חזיר2(חוֹרֶף)חומץ בלסמי או חומץ יין אדוםחומץ בלסמי או חומץ יין אדום3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית או ירקותשמן זית או ירקות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.