שום חזיר פילה עם רוטב פטריות דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 703 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות, בשר חזיר, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . וזה מצוין. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב פטריות, בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו, ו פילה בקר עם רוטב פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף מלח ופלפל על כל הצדדים של בשר חזיר tenderloins; נסטלה tenderloins ליד אחד את השני בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים שום ופטריות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא ריחני, על 5 דקות. מערבבים חומץ לתוך רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים רוטב פטריות מעל פילה, נותן לרוטב לחלחל בין שני פילה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
אופים בתנור שחומם מראש עד tenderloins הם ורודים קלות במרכז, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר tenderloins לצלחת הגשה.
7
מסננים את הטפטוף, כולל פטריות, מתבנית האפייה לכוס מדידה, מגרדים את התחתית כדי לקבל את כל החתיכות החומות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
הסר 1/4 כוס השומן מהתערובת ויוצקים לסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
להוסיף מספיק מרק עוף לטפטופים לעשות 2 כוסות; לטאטא קמח לתוך טפטוף עד incorporated. מערבבים תערובת מרק-טפטוף לתוך הסיר עם שומן מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.