בשר לייט: ביצים כל סגנון Shaksouka
בשר לייט: ביצים כל סגנון Shaksoukan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מים, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, בשר לייט: שאריות Empanadas, ו בשר לייט: פסטה אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת סאוטה גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומזיעים אותם במשך כ 5 דקות, עד שהם מתרככים קצת.
מוסיפים את העגבניות, כמון, כוסברה, פפריקה, אורגנו ומים. מערבבים לשלב ולאחר מכן מתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה, מכוסה, במשך 25 דקות.
לחשוף את המחבת ולשבור את הביצים לתוך הרוטב רותח אחד בכל פעם, במרווחים כמה סנטימטרים אחד מהשני. מכסים את המחבת שוב וממשיכים להתבשל כחמש דקות( חלמון רך), או עד חלבוני הביצה מבושלים והחלמון מוגדר לטעמך.
מצקת את הרוטב והביצים לתוך קערות רדודות ומגישים עם לחם קלוי עבה עבור ספוג את הרוטב חלמון ביצה.