בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם Herbed, בשר לייט: Portobello ו Herbed Ricotta כריכים, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור מחממים מסודרים עם שני מתלה עד 400 ° F. לשטוף את הכרובית, לקצץ את העלים, לחתוך חצי לאורכו, דרך הליבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את החלק הליבה קשה גזע ולאחר מכן לפצל את הכרובית לפרחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
3
שים את הפרחים בתבנית אפייה עם השום ומעייל הכל עם שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מעבירים למתלה העליון בתנור וצולים כ -45 דקות, עד שהכרובית מכרז ובראונינג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את רצועות הבייקון כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מכוסה בנייר קלף. הגדר בתנור על המדף התחתון במשך כ 15 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוציאים מהתנור ומעבירים את פרוסות הבייקון למגבת נייר כדי לספוג שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בעוד הכרובית צולה, טוסט פירורי הלחם במחבת סאוטה יבשה מעל חום בינוני גבוה, רק עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
זיתים בשלים שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר אותם לצלחת ולהניח בצד.
9
מוסיף את החמאה למחבת sauté ולהמיס. מערבבים את השום ואת sauté במשך כ 1 דקה, דואג לא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים את החמאה והשום המומסים על פירורי הלחם הקלויים בקערת ערבוב בינונית ומערבבים בעשבי תיבול. פורסים את הבייקון לתוך פירורי הלחם. מערבבים היטב כדי לשלב הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
11
כאשר הכרובית נעשית להסיר מהתנור ולהניח בצד להתקרר מעט. קוצצים את הפרחים הקלויים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מחממים את המניה לרתיחה במחבת sauté רחבה, צדדית מעל חום בינוני גבוה. זרוק את הפסטה בסיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד רק underdone.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למניה הבוערת. מבשלים עוד 3 דקות. מערבבים את הכרובית, את שמן הזית ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
14
מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות או מגישים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מפזרים את פירורי הלחם בייקון על גבי ומגישים עם פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
16
טרה מאטאראזה דזמונד כותב על, מבשל, ואוכל אוכל לפרנסתו. היא כותבת בלוגים על אוכל וחיים באמצעות מילים ותמונות בפירורים על המקלדת שלי.