קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון

בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם Herbed, בשר לייט: Portobello ו Herbed Ricotta כריכים, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור מחממים מסודרים עם שני מתלה עד 400 ° F. לשטוף את הכרובית, לקצץ את העלים, לחתוך חצי לאורכו, דרך הליבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החלק הליבה קשה גזע ולאחר מכן לפצל את הכרובית לפרחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3
שים את הפרחים בתבנית אפייה עם השום ומעייל הכל עם שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מעבירים למתלה העליון בתנור וצולים כ -45 דקות, עד שהכרובית מכרז ובראונינג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את רצועות הבייקון כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מכוסה בנייר קלף. הגדר בתנור על המדף התחתון במשך כ 15 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים מהתנור ומעבירים את פרוסות הבייקון למגבת נייר כדי לספוג שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד הכרובית צולה, טוסט פירורי הלחם במחבת סאוטה יבשה מעל חום בינוני גבוה, רק עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר אותם לצלחת ולהניח בצד.
9
מוסיף את החמאה למחבת sauté ולהמיס. מערבבים את השום ואת sauté במשך כ 1 דקה, דואג לא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את החמאה והשום המומסים על פירורי הלחם הקלויים בקערת ערבוב בינונית ומערבבים בעשבי תיבול. פורסים את הבייקון לתוך פירורי הלחם. מערבבים היטב כדי לשלב הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
11
כאשר הכרובית נעשית להסיר מהתנור ולהניח בצד להתקרר מעט. קוצצים את הפרחים הקלויים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מחממים את המניה לרתיחה במחבת sauté רחבה, צדדית מעל חום בינוני גבוה. זרוק את הפסטה בסיר של מים מלוחים רותחים ומבשלים עד רק underdone.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למניה הבוערת. מבשלים עוד 3 דקות. מערבבים את הכרובית, את שמן הזית ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
14
מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות או מגישים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מפזרים את פירורי הלחם בייקון על גבי ומגישים עם פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
16
טרה מאטאראזה דזמונד כותב על, מבשל, ואוכל אוכל לפרנסתו. היא כותבת בלוגים על אוכל וחיים באמצעות מילים ותמונות בפירורים על המקלדת שלי.