גלימורגן גבינה ונקניקיות לחמניות
גשו לסופר וקנו קמח, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 5%- שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Glamorgan כרישה ונקניקיות גבינה, נקניקיות Glamorgan, ו נקניקיות צמחוניות Glamorgan וולשית.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לשים את הקמח, חמאה ופלפל קאיין לתוך מעבד מזון, ואז יז לתוך פירורי לחם בסדר. מפזרים את תערובת הביצה והמים על הקמח והדופק שוב עד שהתערובת מתחילה לבוא יחד. להטות את התערובת על לוח, ולאחר מכן בעדינות לסחוט את המאפה עד שהוא מתחיל לבוא יחד בכדור, הוספת מים נוספים אם זה מרגיש יבש. מחלקים את התערובת לשניים, לגלגל כל חתיכה לתוך מלבן 12 x 30cm להחליק על תבנית אפייה. אל תרגע.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מערבבים את החומרים מילוי יחד, למעט חלמון ביצה אחד, שבו אתה צריך זיגוג, במעבד מזון. נחלק לשניים ונגלגל כל אחד לצורת נקניק באורך 30 ס " מ.
להניח נקניק גבינה בצד אחד של המאפה.
מברישים את הנקניק ואת המאפה עם חלמון ביצה ומקפלים את המאפה מעל כדי encase את הנקניק. לאטום את שני הקצוות, לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 2cm. מסדרים על תבנית אפייה וצינה במשך 30 דקות.
מברשת את הלחמניות עם חלמון ביצה קצת יותר, מקום עשבי תיבול על גבי, אם אתה רוצה, ואז אופים עבור 12-15 דקות עד חום זהוב.