בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק
בשר לייט: תפוחי אדמה ונקניק Pizzan נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, שמן זית כתית מעולה, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: עדשים נקניק רגאוט, בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות, ו בשר לייט: ספגטי עם סקווש-רוטב מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 260°. פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/8 אינץ ' על מנדולינה (אם יש לך כישורי סכין כוכב רוק ולהרגיש בטוח ביכולת שלך לדפוק את פרוסות דקות נייר ביד, ללכת על זה. בכל מקרה, תיזהר על האצבעות.)
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר את הנקניק מהמעטפת שלו ולהתפורר הבשר למחבת החמה. מבשלים את הבשר על 5 עד 7 דקות, לשבור אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ כפי שהוא חומים.
להפחית את החום בינוני, להוסיף את השום בצלצלים למחבת ולטגן עם נקניק.
למתוח את הבצק החוצה ולחץ אותו על פני אפיית הפיצה המועדפת עליך (שלי הוא 14 אינץ ' מחבת פיצה ברזל יצוק).
לטפטף את שמן הזית הנותר על הבצק ולאחר מכן להגדיר חצי פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת על פני הבצק.
שים את החצי השני של תפוחי האדמה במחבת עם נקניק לכסות עם מכסה או לסכל.
מעבירים את הבצק לתנור החם ואופים במשך 5 דקות.
הסר את הפיצה מהתנור ומפזר חצי פונטינה על השכבה הראשונה של פוטוטים. ואז להפיץ את הנקניק, שום, שאלוט ותפוחי אדמה הנותרים על גבי. מתבלים במלח ופלפל.
הוסף את שאר פונטינה ואת Parimigiano-רג ' יאנו. החזירו את הפיצה לתנור ואפו 10 עד 15 דקות נוספות, עד שהגבינה תוססת, הקרום מוזהב ותפוחי האדמה רכים.