בשר מונגולי
בשר מונגולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 2 . מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לכם פלוס 2 כפיות שמן צמחי, סטייק אגף, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בשר מונגולי אני, בשר מונגולי, ו בשר מונגולי.
הוראות
חותכים את השומן של סטייק האגף וחותכים לחתיכות דקות כנגד התבואה. משרים את הבשר במשך שעה 1 בתערובת של ביצה, קורנפלור, ו 2 כפות שמן.
בווק גדול מבשלים את אטריות האורז ב -2 סנטימטרים של שמן חם למשך מספר שניות בלבד, או עד שהם מתנפחים.
מסננים את האטריות ומניחים בצד.
מחממים שוב את הווק עם 3 כוסות שמן ל -350 מעלות צלזיוס ומוסיפים את סטייק האגף החתוך. מערבבים במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולנקות היטב.
מחממים את הווק שוב ומוסיפים 2 כפיות שמן, שום טחון,כל הבצל הירוק החתוך והבשר הכבוש. מבשלים 2 עד 3 דקות. כעת מוסיפים את הסוכר, הפלפל השחור ורוטב הסויה ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות.
מסירים מהאש ומגישים מעל אטריות האורז.