בשר משומר
בשר משומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עשן נוזלי, רוטב סויה, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, הבשר המשומר הטוב ביותר, ו בשר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מאוורר תיבה 1, מסנני מיזוג אוויר נייר 4, ו 2 כבלי באנג ' י
חותכים את סטייק האגף של כל שומן עודף, במקום בשקית zip-top, ומניחים אותו במקפיא במשך 1 עד 2 שעות כדי המשרד.
הסר את הסטייק מהמקפיא וחותך דק את הבשר עם התבואה, לרצועות ארוכות.
מניחים את רצועות הבשר יחד עם כל שאר החומרים לתוך שקית zip-top פלסטיק גדול, 1 ליטר ולעבור מסביב כדי להפיץ באופן שווה את כל החומרים.
מניחים את התיק למקרר במשך 3 עד 6 שעות.
הסר את הבשר מן המלח טפיחה יבש. באופן שווה להפיץ את רצועות הבשר על 3 של מסנני האוויר, הנחת אותם החריצים ולאחר מכן לערום את המסננים על גבי אחד את השני. למעלה אלה עם מסנן ריק 1. לאחר מכן, להניח את המאוורר התיבה על צידו ולהניח את המסננים על גבי זה. לקשור את המסננים למאוורר עם 2 כבלי באנג ' י. Stand המאוורר זקוף, לחבר ולהגדיר בינוני. אפשר את הבשר יבש במשך 8 עד 12 שעות. אם משתמשים במייבש מסחרי, עקבו אחר הוראות היצרן.
לאחר יבש, לאחסן במקום יבש קריר, במיכל אטום במשך 2 עד 3 חודשים.