בשר משומר וכרוב של קמפבל
בשר משומר וכרוב של קמפבל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מיתר מטבח, בירה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. נסו בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את התוכן של חבילת התבלינים לתוך מסנן הקפה. לקשור עם החוט כדי לעשות חבילה.
מניחים את הבשר לתוך סיר רוטב 6 ליטר.
יוצקים את הבירה ואת המרק.
חום מעל חום בינוני-גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 2 שעות ו 15 דקות.
מוסיפים את הבצלים, תפוחי האדמה והגזר לסיר הרוטב. לכסות ולבשל במשך 30 דקות.
תוסיף את הכרוב. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד הבשר והירקות הם מזלג מכרז.
הסר וזרוק את צרור התבלינים.