בשר סרטנים ופלאן תרד עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc
מתכון בשר סרטנים ותרד פלאן עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc מוכן בסביבות 2 שעות ו 15 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו דגים-Camp Buerre Blanc, דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן, ו דגים צלויים עם שרימפס Jalapeno-תירס מעושן Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת נירוסטה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, וחרדל. מתבלים במלח הסלרי, פלפל קאיין ומלח, לפי הטעם. תערובת הביצים יכולה להיות מאוחסנת במקרר עד 2 ימים. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לקטוף דרך crabmeat בזהירות כדי להיות בטוח כי כל הקליפה והסחוס מוסרים. שים 2 ליטרים של מים על לרתיחה.
מברשת 8 (5-אונקיה) תבניות timbale עם חמאה מבהירה.
לגזור 8 דיסקים עגולים של נייר שעווה ומניח 1 בתחתית כל עובש.
צחצח את הנייר בחמאה. מחלקים את בשר הסרטן בין 8 תבניות.
יוצקים 2 כפות של פודינג מעל בשר סרטנים בכל עובש. בזהירות למלא את התבניות עם מוס תרד.
מניחים את התבניות מלאות בתבנית 12 על 12 על ידי 2 אינץ ' אפייה. ממלאים את המנה באמצע הדרך עם מים רותחים ומניחים בעדינות על המתלה התחתון של התנור.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד המוס הוא מוצק למגע. אם צמרות timbales להתחיל חום, לכסות עם רדיד אלומיניום. בזהירות להסיר את המנה מהתנור ולתת את timbales להגדיר קצת. ניתן לשמור את timbales באמבט מים חמים על גבי התנור במשך כמה שעות.
רסס עם עגבניות מעושנות Beurre Blanc לפני ההגשה.
בסיר 2 ליטר כבד תחתית מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ למשך 3 עד 4 דקות או עד שהקמח הופך לחום זהוב בהיר.
הסר מהחום. בסיר 1-ליטר כבד תחתית, לחלוט את החלב והשמנת.
הסר מהחום ולהוסיף לתערובת הקמח, לטאטא לשלב.
מניחים על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה מאוד.
הסר מהחום. תרד Blanch במים רותחים במהירות במשך 30 שניות.
מסננים, לחיצה על כל נוזל עודף.
מוסיפים לתערובת הקרם המעובה. מחית את רוטב התרד בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים קלות רק כדי לשלב. מתבלים עם אגוז מוסקט, פלפל לבן ומלח. השתמש בהתאם להוראות לעיל.
לרוטב, שאלוט חום וחומץ סיידר במחבת בינונית. להפחית עד כמעט שום נוזל נשאר.
מוסיפים שמנת ועגבניות מחית, מביאים לרתיחה, ומפחיתים ב 1/
להפחית את החום מעט, לטאטא כל הזמן, להוסיף חמאה, חתיכה אחר חתיכה; הרוטב לא צריך להיות חם מדי בזמן שאתה משלב את החמאה. כאשר כל החמאה נוספה, להסיר מהחום ולהוסיף עירית, מיץ לימון, ומלח, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו