בשר עגל הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך סטייק עגל עגול, פטרוזיליה, בצל פנינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו תרד לטגן, Kohlrabi Saute, ו סקווש סאוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר שומן מבשר עגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
חותכים עגל ל 4 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מערבבים קמח, פפריקה, 1/4 מלח כפית ופלפל. עגל עם תערובת קמח. שטוחים בין יריעות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה עם פטיש בשר עד עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
4
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עגל בשמן, הופך פעם אחת, עד חום; לנקז.