בשר עגל עם רוטב מרסלה פטריות
Scaloppine עגל עם רוטב Marsala פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, חמאה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו בשר עגל או עוף עם רוטב שמנת זעפרן, Scaloppine עגל עם אספרגוס רוטב שמנת Chanterelle, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב קמח, 1 כפית. כל מלח ופלפל, ואורגנו. עגל אבק קל עם תערובת קמח להגדיר על צלחת.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. עובד ב 2 קבוצות, עגל חום בשמן, פונה פעם אחת, כ 4 דקות לכל צד.
באותו מחבת, להמיס חמאה, ולאחר מכן להוסיף פטריות ושום; לטגן 5 דקות.
מוסיפים marsala מרק. מבשלים מעל חום גבוה עד מופחת מעט, 5 דקות.
מוסיפים שמנת ומלח ופלפל לפי הטעם. חזור לרתיחה.
מגישים עם תרד מרוסק ופירה.