בשר צבי
הכנה של פילה צבי אורכת כ -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מנות ל-8 מנות. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 229 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. תמורת 3.79 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם מיץ לימון, פתיתי פטרוזיליה, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 48% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: קציצת בשר צבי עם רוטב ברביקיו אוכמניות ותפוחי אדמה מתוקים/דלעת מבאפלו, מיני חיתוך בשר צבי ותבשיל צבי .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ערבבו את תשעת המרכיבים הראשונים; הוסיפו את הפילטים. סגרו את השקית והפכו לציפוי; הכניסו למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
סננו את המרינדה וזורקים אותה. צלו את הפילטים, ללא מכסה, על אש בינונית-חמה במשך 4 דקות מכל צד עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום בשר צריך להראות 145°; מדיום, 160°; עשוי היטב, 170°).