בשר צבי Gyros
בשר צבי Gyros יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיורן, חומץ יין, פיתות לחמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . , שהוא מוצק. נסו סטייק בשר צבי Gyros # SundaySupper, בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), ו גירוס (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד את שמן זית, כמון, שום, מיורן, רוזמרין, אורגנו, חומץ יין אדום, מלח ופלפל בכוס גדולה או קערה קרמית.
מוסיפים את רצועות הצבי, וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את רצועות הצבי, חצי קילו בכל פעם, עד הצבי יש השחמה בצד החיצוני והוא כבר לא ורוד מבפנים, על 8 דקות. ערם את הבשר על פיתות מחוממות לשרת.