בשר צבי טקסס
בשר צבי טקסס דורש כ 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 728 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שמן צמחי, אורגנו מקסיקני, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 84%. מתכונים דומים: בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), חזה מעושן, שפשף תבלינים, בסגנון טקסס על טוסט טקסס, ו בשר צבי.
הוראות
מתבלים קלות את סטייקי הצבי עם 1/2 כפית מלח התיבול של פאפא (ראה להלן).
חותכים את הסטייקים לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים את הקמח עם 1 כפית מלח של פאפא; שומרים 1 כף מתערובת הקמח ומניחים בצד. זורקים את הבשר הקוביות בקמח המתובל.
מחממים את השמן בסיר הלחץ או במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את קוביות הבשר בקבוצות ומבשלים עד להשחמה עשירה מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר ומניחים בצד.
מנמיכים את האש לבינונית, ומערבבים את כף הקמח המתובל השמורה ואת הכמון הטחון לטפטופי התבנית. מבשלים ומערבבים עד שהקמח איבד את ריחו הגולמי ומשחים קלות, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבצל הפרוס ומבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד שהבצל התרכך, כ -5 דקות.
מחזירים את הבשר לתבנית, יחד עם קוביות מרק הבקר, האורגנו המקסיקני, עלה הדפנה ופלפלי הצ ' ילי (מסירים את הגבעולים, אך משאירים אותם שלמים).
יוצקים את המים ואת החותם את סיר הלחץ, הופך את החום עד גבוה.
הביאו את הלחץ לגובה והפחיתו את החום כדי לשמור על הלחץ. מבשלים בלחץ גבוה במשך 15 דקות. כבה את האש ותן ללחץ לרדת באופן טבעי.
מוציאים את פלפלי הצ ' ילה ועלה הדפנה; סוחטים את העיסה מהפלפלים, מחזירים את העיסה לתבנית ומשליכים את הקליפות ואת עלה הדפנה. טועמים ומתאימים את התבלינים.