קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
דיאטותללא לקטוז
מגזין

בשר צבי מאודה ופודינג פורט

בשר צבי מאודה ופודינג פורט
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש יין, בשר צבי מבושל - השתמשתי כתף, קצת שמן, ונמל. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: סטייק בשר צבי ברוטב פורט, פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, ו בשר צבי שנק ופודינג סויט פטריות ערמון.

הוראות

1
קודם כל, תכיני את המאפה.
2
שים את הקמח העלאת עצמי ומלח 1 כפית בקערה גדולה ומערבבים את הסואט.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף 250 מ " ל מים קרים, קצת בכל פעם, בהדרגה להביא את הבצק יחד. ייתכן שלא תצטרך את כל המים. אפשר לנוח במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
כדי להפוך את המילוי, להמיס חצי טפטוף במחבת גדולה על חום גבוה. מטגנים את בשר הצבי וחזיר בקבוצות עד השחמה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
הסר את הבשר לקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את שאר טפטוף למחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
להחזיר את הבשר למחבת ומערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מוסיפים את הקורנית, המפרץ, קטשופ, נמל, יין ומניות, מביאים לרתיחה ועונה. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה. אפשר להתקרר, ואז להירגע. יכול להתבצע 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
כאשר אתה מוכן לעשות את הפודינג, משמנים אגן פודינג 1 ליטר עם קצת שמן או שומן.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מרדדים שני שלישים של המאפה לעיגול גדול ולהשתמש בו כדי ליישר את האגן. אפשר למאפה לחפוף את הקצוות מסביב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מוסיף את המילוי, לחיצה עליו היטב.
12
מרדדים את המאפה שנותר למעגל כדי להפוך את המכסה. באמצעות קצת מים קרים, להרטיב את הקצוות של מאפה בטנה, לשים את המכסה על גבי crimp את הקצוות היטב, לחיצה על החותם. לקצץ את מאפה עודף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
כדי לכסות את הפודינג, להניח גיליון של רדיד על גבי גיליון של קלף אפייה שאינו מקל. מקפלים קפלים בסדינים (זה יאפשר לחדר הפודינג להתרחב) ולשים אותם על האגן. לקשור את הסדינים עם חוט, אבטחה בחוזקה, לקצץ את כל נייר עודף רדיד.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
14
כדי לבשל את הפודינג, להניח חותך בצק או טבעת מתכת בבסיס מחבת גדולה (או להשתמש צלחת הפוכה או צלחת).
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
שים את אגן הפודינג על זה ולהוסיף מים למחבת כך שהוא מגיע בערך באמצע הדרך במעלה האגן. להביא את המחבת לרתיחה, ואז להפחית את החום ולהוסיף את המכסה. בדוק לאחר 10 דקות כי המחבת עדיין רותח בעדינות לא לתת לו להרתיח מדי במרץ. כאשר אתה בטוח המחבת מוגדר בטמפרטורה הנכונה, לבשל את הפודינג במשך 3-4 שעות. למעלה את המחבת עם מים רותחים במרווחים קבועים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
16
ברגע שהפודינג מבושל, להוציא אותו מהמחבת ולהסיר את נייר הכסף. הפוך צלחת לפודינג, ואז הפוך את הצלחת והפודינג. הסר בעדינות את הכיור.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
17
מגישים את הפודינג מיד עם ירקות החורף האהובים עליך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.