קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
דיאטותללא לקטוז
מגזין

בשר צבי מאודה ופודינג פורט

בשר צבי מאודה ופודינג פורט
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש יין, בשר צבי מבושל - השתמשתי כתף, קצת שמן, ונמל. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: סטייק בשר צבי ברוטב פורט, פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, ו בשר צבי שנק ופודינג סויט פטריות ערמון.

הוראות

1
קודם כל, תכיני את המאפה.
2
שים את הקמח העלאת עצמי ומלח 1 כפית בקערה גדולה ומערבבים את הסואט.
מרכיבים שתצטרך
קמח עולה עצמיקמח עולה עצמי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף 250 מ " ל מים קרים, קצת בכל פעם, בהדרגה להביא את הבצק יחד. ייתכן שלא תצטרך את כל המים. אפשר לנוח במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
כדי להפוך את המילוי, להמיס חצי טפטוף במחבת גדולה על חום גבוה. מטגנים את בשר הצבי וחזיר בקבוצות עד השחמה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את הבשר לקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את שאר טפטוף למחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
להחזיר את הבשר למחבת ומערבבים, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הקורנית, המפרץ, קטשופ, נמל, יין ומניות, מביאים לרתיחה ועונה. להטות את התערובת לתוך קערה גדולה. אפשר להתקרר, ואז להירגע. יכול להתבצע 2 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
כאשר אתה מוכן לעשות את הפודינג, משמנים אגן פודינג 1 ליטר עם קצת שמן או שומן.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
מרדדים שני שלישים של המאפה לעיגול גדול ולהשתמש בו כדי ליישר את האגן. אפשר למאפה לחפוף את הקצוות מסביב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מוסיף את המילוי, לחיצה עליו היטב.
12
מרדדים את המאפה שנותר למעגל כדי להפוך את המכסה. באמצעות קצת מים קרים, להרטיב את הקצוות של מאפה בטנה, לשים את המכסה על גבי crimp את הקצוות היטב, לחיצה על החותם. לקצץ את מאפה עודף.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
כדי לכסות את הפודינג, להניח גיליון של רדיד על גבי גיליון של קלף אפייה שאינו מקל. מקפלים קפלים בסדינים (זה יאפשר לחדר הפודינג להתרחב) ולשים אותם על האגן. לקשור את הסדינים עם חוט, אבטחה בחוזקה, לקצץ את כל נייר עודף רדיד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
כדי לבשל את הפודינג, להניח חותך בצק או טבעת מתכת בבסיס מחבת גדולה (או להשתמש צלחת הפוכה או צלחת).
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
שים את אגן הפודינג על זה ולהוסיף מים למחבת כך שהוא מגיע בערך באמצע הדרך במעלה האגן. להביא את המחבת לרתיחה, ואז להפחית את החום ולהוסיף את המכסה. בדוק לאחר 10 דקות כי המחבת עדיין רותח בעדינות לא לתת לו להרתיח מדי במרץ. כאשר אתה בטוח המחבת מוגדר בטמפרטורה הנכונה, לבשל את הפודינג במשך 3-4 שעות. למעלה את המחבת עם מים רותחים במרווחים קבועים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
ברגע שהפודינג מבושל, להוציא אותו מהמחבת ולהסיר את נייר הכסף. הפוך צלחת לפודינג, ואז הפוך את הצלחת והפודינג. הסר בעדינות את הכיור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מגישים את הפודינג מיד עם ירקות החורף האהובים עליך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.