קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

בשר צבי מטוגן עם רוטב אוכמניות

בשר צבי מטוגן עם רוטב אוכמניות
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אוכמניות, סטייקים בשר צבי, חומץ בלסמי, ומניות בשר בקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר צבי מטוגן במחבת עם רוטב סלו ג'ין ושזיפים, סטייק בשר צבי מטוגן במחבת, ו בשר צבי צלוי ברוטב אוכמניות.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת, מבשלים את הצבי במשך 5 דקות, ואז מתהפכים ומבשלים 3-5 דקות יותר, תלוי כמה נדיר אתה אוהב את זה ואת עובי הבשר (לבשל 5-6 דקות בכל צד עבור כל עבודה טובה). הרם את הבשר מן המחבת ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את חומץ בלסמי למחבת, ואז לשפוך את המניה, ג ' לי דומדמנית ושום. מערבבים על די חום גבוה כדי למזג את הכל יחד, ולאחר מכן להוסיף את האוכמניות ולהמשיך לבשל עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
מים נוספיםמים נוספים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מגישים עם בשר צבי, מחית celeriac (ראה להלן) וברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
CeleriacCeleriac
בשר צביבשר צבי