בשר צלוי עומד עם איולי
בשר צלוי עומד עם איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1605 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שיני שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד.
הוראות
בנדיבות עונה בשר בקר עם מלח ופלפל. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 1 יום.
תן בשר לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות.
מניחים בשר בקר על מדף בתוך מחבת צלייה. צלוי עד להשחמה יפה, 35-40 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F והמשיך לצלות עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר ב-115 ° F למשך בינוני-נדיר, 1-1 1/2 שעות יותר.
להעביר צלי ללוח חיתוך עם צלעות הפונות כלפי מעלה ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
בינתיים, להקציף חלמונים ושום בקערה בינונית.
לטאטא כל הזמן, להוסיף בהדרגה שמן זרעי ענבים, טיפה אחר טיפה בהתחלה, לטאטא, הוספת 1 מיץ לימון כף על ידי כפית כמו איולי מתעבה (מיץ יהיה איולי רזה כך קל יותר לטאטא), עד שהוא מעובה וחלק. בהדרגה להקציף בשמן זית, הוספת מים על ידי כפית אם איולי מקבל עבה מדי. מתבלים במלח, מכסים ומצוננים.
חותכים את הבשר מעצמות, בעקבות עקומת הצלעות, ופרוסה דקה. לחלופין, לחתוך בין צלעות לצלעות מסיביות לשיתוף.
לעשות קדימה: צלוי צלע יכול להיות מתובל 2 ימים קדימה; לשמור מקורר. איולי יכול להתבצע 1 יום קדימה; לשמור מקורר.