קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

בשר צלוי עומד עם איולי

בשר צלוי עומד עם איולי
בשר צלוי עומד עם איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1605 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שיני שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד, בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד.

הוראות

1
בנדיבות עונה בשר בקר עם מלח ופלפל. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת לפחות 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
תן בשר לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים בשר בקר על מדף בתוך מחבת צלייה. צלוי עד להשחמה יפה, 35-40 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F והמשיך לצלות עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר ב-115 ° F למשך בינוני-נדיר, 1-1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר צלי ללוח חיתוך עם צלעות הפונות כלפי מעלה ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, להקציף חלמונים ושום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לטאטא כל הזמן, להוסיף בהדרגה שמן זרעי ענבים, טיפה אחר טיפה בהתחלה, לטאטא, הוספת 1 מיץ לימון כף על ידי כפית כמו איולי מתעבה (מיץ יהיה איולי רזה כך קל יותר לטאטא), עד שהוא מעובה וחלק. בהדרגה להקציף בשמן זית, הוספת מים על ידי כפית אם איולי מקבל עבה מדי. מתבלים במלח, מכסים ומצוננים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
איוליאיולי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
חותכים את הבשר מעצמות, בעקבות עקומת הצלעות, ופרוסה דקה. לחלופין, לחתוך בין צלעות לצלעות מסיביות לשיתוף.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
9
מגישים עם איולי.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
10
לעשות קדימה: צלוי צלע יכול להיות מתובל 2 ימים קדימה; לשמור מקורר. איולי יכול להתבצע 1 יום קדימה; לשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
איוליאיולי