קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

בשר צלוי עומד עם קרום רוזמרין-טימין

בשר צלוי עומד עם קרום רוזמרין-טימין
בשר צלוי עומד עם רוזמרין-טימין קרום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1641 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 141 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, טימין, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד עם קרום רוזמרין-טימין, רוסמרין-מלוחים בשר צלוי עומד, ו רוזמרין-Dijon מצופה בשר צלוי עומד.

הוראות

1
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה רדודה גדולה או על גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מפזרים בשר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בקרבקר
3
מורחים חרדל על כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
בקרבקר
4
מערבבים רוזמרין וקורנית בקערה קטנה; מפזרים על בשר ולחץ קלות לדבוק. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מתלה מיקום ממש מתחת למרכז התנור וחימום מראש עד 232°. רוסטביף נחשף 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל325. רוסטביף 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור. כפית את כל אבל 2 כפות טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוסיפים גזר וצלצלי שאלוט למחבת. הפוך ירקות מעיל עם טפטוף; מפזרים מלח ופלפל. רוסטביף וירקות עד שמדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר 125 ° F לירקות בינוניים-נדירים ומערבבים מדי פעם, בערך 55 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוסטביףרוסטביף
ירקירק
שאלותשאלות
גזרגזר
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
8
להעביר בקר וירקות מגש; אוהל רופף עם נייר כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
להשליך טפטופים מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
מניחים מחבת מעל 2 מבערים על תנור מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
11
מוסיפים חמאה למחבת וממיסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים קמח; להקציף עד חלקה רק מתחיל צבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
להקציף במלאי. מרתיחים עד רוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מגישים בשר בקר עם ירקות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
רוטברוטב
בקרבקר