בשר צלוי עומד עם קרום רוזמרין-טימין
בשר צלוי עומד עם רוזמרין-טימין קרום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1641 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 141 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, טימין, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: בשר צלוי עומד עם קרום רוזמרין-טימין, רוסמרין-מלוחים בשר צלוי עומד, ו רוזמרין-Dijon מצופה בשר צלוי עומד.
הוראות
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה רדודה גדולה או על גיליון אפייה מעוטר.
מפזרים בשר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מערבבים רוזמרין וקורנית בקערה קטנה; מפזרים על בשר ולחץ קלות לדבוק. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מתלה מיקום ממש מתחת למרכז התנור וחימום מראש עד 232°. רוסטביף נחשף 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל325. רוסטביף 1 שעה 30 דקות.
הסר מהתנור. כפית את כל אבל 2 כפות טפטוף.
מוסיפים גזר וצלצלי שאלוט למחבת. הפוך ירקות מעיל עם טפטוף; מפזרים מלח ופלפל. רוסטביף וירקות עד שמדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר 125 ° F לירקות בינוניים-נדירים ומערבבים מדי פעם, בערך 55 דקות יותר.
להעביר בקר וירקות מגש; אוהל רופף עם נייר כדי לשמור על חם.
להשליך טפטופים מחבת צלייה.
מניחים מחבת מעל 2 מבערים על תנור מעל חום בינוני.
מוסיפים חמאה למחבת וממיסים.
מוסיפים קמח; להקציף עד חלקה רק מתחיל צבע, על 5 דקות.
להקציף במלאי. מרתיחים עד רוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מגישים בשר בקר עם ירקות ורוטב.