קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות51
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

בשר צלוי של בשר בקר ורוטב פורט

בשר צלוי של בשר בקר ורוטב פורט
בשר בקר צלוי ורוטב פורט הוא רוטב המגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש עלה דפנה, כמה עלי טימין, נמל, ו-oz-4lb 8oz חתיכת מגולגל sirloin של בשר בקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. מתכונים דומים: צלע בקר צלוי עם רוטב סטילטון, הודו צלוי עם רוטב פורט, ו הודו צלוי לח עם רוטב פורט.

הוראות

1
עבור הבשר, מערבבים את השום, קורנית ושמן זית עם קצת פלפל שחור. לשפשף את הבשר ולהשאיר לפחות 1 hr, עוד יותר טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז 6, העונה בשר עם מלח ומקום בדיל קלייה. צלי בתנור במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 180c/160c מאוורר/גז 4 ומבשלים 10-15 דקות לכל 450g תלוי איך אתה אוהב את הבשר שלך 10 דקות לכל 450g ייתן לך בשר נדיר 15 דקות ייתן לך בשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
כאשר הבשר מבושל, לקחת אותו מתוך פח קלייה ולאפשר לו לנוח במקום חם, עטוף רופף בנייר כסף, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
יוצקים ושומרים כל מיצי מנוחה.
5
כדי להפוך את הרוטב, מניחים את הפח צלייה על חום גבוה עם השום, מפרץ טימין. להתיז בנמל, לגרד עם כף עץ כדי לשחרר כל פסולת מן הפח והבועה עד מופחת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
יוצקים את היין האדום ולהפחית בשלושה רבעים לפני הוספת המניה. מביאים לרתיחה ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
יוצקים מיצי מנוחה שמורים בחזרה לתוך הפח. לבסוף, יוצקים את הרוטב דרך מסננת לתוך כד חם. לגלף את הבשר ולהגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.