בשר תאילנדי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר תאילנדי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם סוכר חום חזק, זרעי כוסברה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. , שהוא מוצק. נסו סלט בקר תאילנדי, סלט בקר תאילנדי, ו בשר בזיליקום תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק פלנק במקפיא במשך 20 דקות.
כוסברה Whisk, סוכר חום, רוטב סויה, מיץ ליים, שום, וג ' ינג ' ר הקרקע יחד בקערה עד המרינדה משולב היטב.
הסר סטייק מן המקפיא לחתוך דק על פני התבואה.
מניחים סטייק בקערה גדולה, יוצקים מרינדה על סטייק, וזורקים למעיל. מכסים קערה ומרינדה בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור. שורה תחתונה של מחבת broiler עם נייר כסף.
להניח פרוסות סטייק בשכבה אחת על המדף של מחבת broiler מוכן.
מבשלים את המטאטא שחומם מראש, צחצוח מדי פעם עם מרינדה, עד סטייק מגיע doneness הרצוי, 1 עד 2 דקות עבור בינוני נדיר.