ג'לי מנטה
ג'לי מנטה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 133 קלוריות , 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . מתאים ל-48 מנות. מתכון זה אהוב על ידי 5 אוכלים וטבחים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם חומץ, חמאה, פקטין פירות נוזלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 7% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). ג'לי מוחיטו - ג'לי ליים ונענע , ג'לי מנטה וג'לי תפוח מנטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי מביאים נענע ומים לרתיחה. מרתיחים במשך דקה.
מסירים מהאש ויוצקים דרך מסננת דקה, תוך שמירה על נוזלי נענע. לזרוק עלים.
מוסיפים את הסוכר, החומץ והחמאה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. הוסף במהירות את התוכן של שני שקיות הפקטין; מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מצקת בזהירות לצנצנות חמות מעוקרות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים 5 דקות בקופסת מים רותחים.
לחלופין, מצננים לטמפרטורת החדר, כשעה. מכסים ומניחים לעמוד למשך הלילה או עד להתייצבות, אך לא יותר מ-24 שעות. מקררים או מקפיאים. (לשמור במקרר עד 3 שבועות או להקפיא עד 12 חודשים.)