קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי מנטה

ג'לי מנטה
ג'לי מנטה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 133 קלוריות , 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . מתאים ל-48 מנות. מתכון זה אהוב על ידי 5 אוכלים וטבחים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם חומץ, חמאה, פקטין פירות נוזלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 7% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). ג'לי מוחיטו - ג'לי ליים ונענע , ג'לי מנטה וג'לי תפוח מנטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מביאים נענע ומים לרתיחה. מרתיחים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מסירים מהאש ויוצקים דרך מסננת דקה, תוך שמירה על נוזלי נענע. לזרוק עלים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מחזירים את הנוזל למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הסוכר, החומץ והחמאה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. הוסף במהירות את התוכן של שני שקיות הפקטין; מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פקטיןפקטין
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מסירים מהאש; להרחיק קצף.
6
הוסף צבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
7
מצקת בזהירות לצנצנות חמות מעוקרות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקים ולהתאים מכסים. מעבדים 5 דקות בקופסת מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
לחלופין, מצננים לטמפרטורת החדר, כשעה. מכסים ומניחים לעמוד למשך הלילה או עד להתייצבות, אך לא יותר מ-24 שעות. מקררים או מקפיאים. (לשמור במקרר עד 3 שבועות או להקפיא עד 12 חודשים.)