ג'מבליאן חריף הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 391 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רוטב פלפל, חמאה, סלרי וחזה עוף. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זהו מתכון יקר למדי לחובבי אוכל קייג'ון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ג'מבליה מתובל שלוש בשרים, פסטה ג'מבלאיה חריפה וג'מבלאיה טבעונית מתובלת.
הוראות
1
מכינים את תערובת האורז לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים עוף ונקניק בחמאה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את הפלפל הירוק, הסלרי והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים.
ג'מבליה עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוזה ואלברינו. יינות אלה דלי טאנין ואלכוהול נמוך יותר ישלימו את החום במנות קייג'ון מתובלות, במקום לגרום לפה שלך לשרוף יותר. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.