ג'בטה
Ciabattan הוא מתכון ים תיכוני המגיש 24. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-20 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם זהב טוב יותר, שמרים פעילים קבועים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. נסו ג'בטהname, ג'בטהname, ו ג'בטהname (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים המתנע עד מעורבב היטב. מכסים בניילון נצמד; נותנים לעמוד בטמפרטורת החדר 12 עד 24 שעות.
בקערה גדולה, מערבבים את המתנע ואת כל מרכיבי הלחם למעט קמח תירס עם מיקסר חשמלי כבד באמצעות וו בצק במהירות בינונית 4 דקות או במעבד מזון מצויד בלהב מתכת למשך 1 דקה. הבצק יהיה דביק מאוד.
גריז קערה בינונית עם קיצור או ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם פלסטיק לעטוף; לתת לעלות בטמפרטורת החדר על 1 שעה 30 דקות או עד כפול בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע. בעדינות מערבבים את הבצק עם מרית גומי. מכסים בניילון נצמד; תנו לעלות 1 שעה יותר.
על משטח מקומח בנדיבות, מחלקים את הבצק לשניים. בעדינות ללחוץ כל חצי עם אצבעות מקומטות לתוך מלבן 10x4 אינץ'.
מפזרים קמח תירס מעל גיליון עוגיות גדול; מקום כיכרות 3 סנטימטרים זה מזה על קמח תירס. באמצעות בקבוק ספריי עם ערפל דק, לרסס צמרות של כיכרות עם מים קרים. לכסות באופן רופף עם פלסטיק לעטוף; תן לעלות 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד כמעט כפול בגודל.
מחממים תנור ל 218°. באמצעות בקבוק ספריי עם ערפל דק, לרסס צמרות כיכרות עם מים קרים.
אופים 18 עד 22 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.