קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות14
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ג'ונסונוויל איטלקי נקניק מלית

ג'ונסונוויל איטלקי נקניק מלית
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז לתת ג'ונסונוויל. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 236 קלוריות. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לך בזיליקום, שפשף מרווה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו ג'ונסונוויל נקניק איטלקי ריגטוני, ג'ונסונוויל / לזניה נקניקייה איטלקית, ו ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מפוררים ומבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד ומשחים קלות; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת ממיסים חמאה ומקפיצים סלרי, בצל, פלפל ירוק ושום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
נקניקנקניק
חמאהחמאה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה שלבו מלית לחם, נקניק, ירקות, גבינת פרמזן, זיתים ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
תיבולתיבול
ירקירק
מילוימילוי
נקניקנקניק
זיתיםזיתים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב מרק וביצים; מוסיפים לתערובת הלחם, מערבבים בעדינות לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מרקמרק
ביצהביצה
4
מעבירים לתבנית אפייה של 3 ליטר חמאה. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות צלזיוס למשך 60 דקות. חושפים ואופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מגישים.