ג'ונסונוויל / לזניה נקניקייה איטלקית
לזניה נקניק איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן זית, נקניק טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו ג'ונסונוויל נקניק איטלקי ריגטוני, ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני, ו ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים פסטה עד אל דנטה.
מסננים, משמנים קלות ומניחים בצד.
במחבת רוטב בינונית הקפיצו את הנקניקיה, מתפוררת בכף עץ, עד שהיא כבר לא ורודה.
מוסיפים בצל ושום וממשיכים לטגן עוד 4 דקות עד שהנקניקייה מבושלת.
מוסיפים רוטב פסטה לתערובת הנקניקיות ומניחים בצד. בקערה בינונית מערבבים גבינת ריקוטה, ביצה, 1/4 כוס מגבינת הפרמזן והתרד הקצוץ; מניחים בצד.
מצפים תבנית אפייה של 9 על 13 " בשמן זית ומורחים 1 כוס מתערובת הרוטב בתחתית. למעלה עם 3 אטריות לזניה.
מורחים 1/4 מתערובת גבינת הריקוטה על האטריות ושכבה על 1 כוס מתערובת הרוטב.
מפזרים מעל 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על תהליך זה שלוש פעמים נוספות החל מהאטריות וסיים עם 1/4 כוס גבינת הפרמזן שנותרה.
מחממים תנור ל 350 מעלות ואופים במשך 45 דקות עד חם ומבעבע.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.