קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני

ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניק איטלקי עוף מעושן ג'ונסונוויל וברוקולי ריגטוני. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פסטה ריגטוני, רוטב לסלט, שלושה נקניק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הנקניק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות עכביש מפחידות כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ג'ונסונוויל עוף מעושן נקניק איטלקי וברוקולי ריגטוני, ג'ונסונוויל נקניק איטלקי ריגטוני, ו ארוחת ערב הערב: ריגטוני אפוי עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. במהלך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול מוסיפים ברוקולי, ממשיכים לבשל; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
יוצקים לקערת הגשה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
בעזרת אותו סיר מוסיפים פלפל, נקניק ורוטב;מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
יוצקים מעל תערובת פסטה חמה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיפים גבינה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מגישים.