קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ג'ים Lahey לא ללוש פיצה עם ברוקולי Rabe, שום, ג' ינג'ר, ו Chilis תאילנדי

ג'ים Lahey לא ללוש פיצה עם ברוקולי Rabe, שום, ג' ינג'ר, ו Chilis תאילנדי
המתכון של ג'ים Lahey לא ללוש פיצה עם ברוקולי Rabe, שום, ג' ינג'ר, ו Chilis תאילנדי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח כשר, קמח, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: Crockpot תאילנדי ברוקולי Rabe עוף קארי, ג'ינג'ר שומשום ברוקולי רב, ו ברוקולי ראבה ונקניק במרק זנגביל.

הוראות

1
מניחים אבן פיצה על מדף על 8 אינץ ' מאלמנט broiler ולחמם מראש תנור 288°.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים חמאה וקמח בסיר קטן על חום בינוני-גבוה עד שנמסו והקמח הוא בלונדיני זהוב חיוור. לאט לאט להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף אגוז מוסקט ועונה לטעום עם מלח. מביאים לרתיחה מקציפים כל הזמן, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים ברוקולי rabe ומבשלים עד רק מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
6
מעבירים לקערה של מים קרים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מסננים בזהירות בערך לקצוץ לתוך 3 עד 4 אינץ ' מגזרים.
8
ברגע שהאבן מחוממת מראש, הפעל את המטאטא לגובה. למתוח כדור אחד של בצק פיצה לתוך דיסק בקוטר של כ -12 אינץ ' ולהחליק על קליפה מקורנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מורחים 1/4 של רוטב לבן על עוגה, משאיר גבול 1 אינץ ' בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מפזרים 1/4 של שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי תאילנדי, פרובולון, מוצרלה, וברוקולי rabe על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מפזרים קמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
העברה לאבן אפייה שחומם מראש ואופים עד העליון הוא חרוך תוסס, על 3 1/2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר מהתנור ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים מיד, ואז לחזור עם פשטידות שנותרו.