ג'ינג'ר אננס אורז מטוגן
המתכון ג'ינג'ר אננס אורז מטוגן מוכן בסביבות 5 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מלח כשר, מים, בצל ירוק וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ג'ינג'ר אננס אורז מטוגן, אורז מטוגן אננס ג'ינג'ר חריף, ו ארוחת ערב: ג'ינג'ר אננס אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים בקערה גדולה עד שהמים זורמים.
להעביר אורז לסיר כבד 4 ליטר, ולאחר מכן להוסיף מים (3 1/3 כוסות) ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, עד חורי קיטור מופיעים על פני השטח ומים נספגים, על 13 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה היטב וללא הפרעה, 5 דקות. אורז מוך עם מזלג להפיץ במחבת אפייה רדודה גדולה להתקרר במהירות, כ 45 דקות. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, לפחות 4 שעות.
מחממים מחבת ווק או 12 אינץ ' כבדה מעל חום מתון עד טיפת מים מתאדה באופן מיידי.
יוצקים שמן סביב הצד של ווק, ואז להטות ווק כדי מערבולת שמן, ציפוי בצד. כאשר שמן רק מתחיל לעשן, ג ' ינג ' ר מוקפץ, חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק, ומלח עד ריחני, על 1 דקה. קרמבל אורז לווק ומערבבים ומטגנים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף בצל ירוק, אננס, ושמן שומשום, משליך לשלב. מתבלים במלח.
* אורז רגיל יכול להיות מקורר עד 1 יום.* אורז מטוגן יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים אורז במיקרוגל.