ג'ינג'ר בקר מוקפץ
ג'ינג'ר בקר מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם זנגביל טחון, רוטב סויה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 2 כפות קורנפלור, מים ומלח עד חלקה.
במחבת גדולה, בקר מוקפץ בקבוצות ב 1 כף שמן עד הבשר מגיע doneness הרצוי; להסיר ולשמור חם. מוקפץ גזר בשמן שנותר במשך 5-6 דקות.
מניחים נשאר קורנפלור בקערה; מערבבים במרק עד חלקה. מוסיפים את רוטב הסויה, קליפת תפוז וג ' ינג ' ר. להחזיר בשר למחבת; מערבבים בתערובת מרק. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.