ג'ינג'ר לוף עם זיגוג לימון
זיגוג לימון ג'ינג'ר דורש על 1 שעה ו 11 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, קמח, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: זיגוג לימון קישואים, ליקר ביצים עם זיגוג לימון, ו עוגת חג הפסחא עם זיגוג לימון.
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, ג ' ינג ' ר ווניל; מכים היטב.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח ויוגורט לסירוגין לתערובת סוכר, ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר 4 אינץ 8 x 4 מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 57 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
מערבבים אבקת סוכר ומיץ לימון בקערה קטנה; מערבבים עד חלקה.
מורחים מעל כיכר לחם, ומקררים במחבת על מתלה תיל.