קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ג'ינג'ר לחם נאנימו בר Nanaimo Bars

ג'ינג'ר לחם נאנימו בר Nanaimo Bars
ג'ינג'ר לחם נאנימו בר (Nanaimo Bars) זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו קוקוס, חמאה, אבקת פודינג לציפורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את השכבה התחתונה: להמיס את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים עוגיות מתפוררות, קוקוס ופקאנים. מערבבים עד בשילוב. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת מרופדת היטב קלף 8-x 8 אינץ'; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בואו מגניב במשך כ -30 דקות.
4
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
אבקת פודינגאבקת פודינג
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מניחים את המחבת במקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד הלבן על אש נמוכה עד שהוא pourable.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום.
9
יוצקים אותו על השכבה השנייה (האמצעית) ומפיצים אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי השוקולד החם יתחיל להגדיר במהירות ברגע שהוא פוגע בשכבה המצוננת למטה, ואם אתה חזק מדי, תוכל לקרוע את שכבת פודינג עדין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מיד לאחר הוספת ציפוי שוקולד לבן, מקשטים עם עוגיות מתפוררות נוספות. להבקיע את הסורגים כדי להפוך את חיתוך אותם קל יותר פעם שוקלד קובע. צמרמורת במשך 30 דקות או עד הציפוי מוגדר לפני חיתוך לתוך הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת