ג'ינג'ר לחם נאנימו בר Nanaimo Bars
ג'ינג'ר לחם נאנימו בר (Nanaimo Bars) זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו קוקוס, חמאה, אבקת פודינג לציפורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את השכבה התחתונה: להמיס את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים עוגיות מתפוררות, קוקוס ופקאנים. מערבבים עד בשילוב. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת מרופדת היטב קלף 8-x 8 אינץ'; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
בואו מגניב במשך כ -30 דקות.
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר.
מניחים את המחבת במקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד הלבן על אש נמוכה עד שהוא pourable.
יוצקים אותו על השכבה השנייה (האמצעית) ומפיצים אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי השוקולד החם יתחיל להגדיר במהירות ברגע שהוא פוגע בשכבה המצוננת למטה, ואם אתה חזק מדי, תוכל לקרוע את שכבת פודינג עדין.
מיד לאחר הוספת ציפוי שוקולד לבן, מקשטים עם עוגיות מתפוררות נוספות. להבקיע את הסורגים כדי להפוך את חיתוך אותם קל יותר פעם שוקלד קובע. צמרמורת במשך 30 דקות או עד הציפוי מוגדר לפני חיתוך לתוך הסורגים.