ג'ינג'ר מגולח עם משמשים וחלב מרוכז ממותק
ג'ינג'ר מגולח קרח עם משמשים וחלב מרוכז ממותק עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . אם יש לך חלב מרוכז, ג'ינג'ר, ענפי מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חלב מרוכז ממותק תוצרת בית, חלב מרוכז ממותק ללא סוכר, ו חלב מרוכז ממותק תוצרת בית בריא (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/2 כוסות מים והסוכר לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
בינתיים, לסובב ג ' ינג ' ר במעבד מזון כדי לרכך.
הוסף 3/4 כוס מים מערבולת על 1 דקה כדי לחלץ מיץ.
יוצקים תערובת לתוך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה ולחץ כדי לחלץ נוזל; להשליך זנגביל. מערבבים את הנוזל לתוך סירופ, יוצקים 1/2 כוס תערובת לתוך קערה קטנה, ויוצקים את השאר לתוך 9-על 13-in. פאן.
תן לנוזלים להתקרר. צנן את 1/2 כוס ג ' ינג ' ר נוזלי, מכוסה, עד בשימוש.
מכסים את המחבת בנייר כסף להקפיא עד slushy בקצוות, על 2 שעות. מערבבים היטב עם מזלג, לשבור את כל גושים, ואז להקפיא עד מוצק, לפחות 3 שעות.
בינתיים, מערבבים משמשים לתוך נוזל בקערה, ואז להירגע לפחות 30 דקות עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
לגרד תערובת קפואה עם מזלג לעשות פתיתים גדולים. כפית ג ' ינג ' ר קרח לקערות ולטפטף כל אחד עם קצת חלב מרוכז ממותק.
מסננים משמשים, ואז כף מעל קינוחים.