ג'ינג'ר מצליפה
סנאפס ג'ינג'ר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 118 קלוריות. מתכון זה משמש 48. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ג'ינג'ר, ג' ינג'ר טחון, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: ג'ינג'ר מצליפה, ג'ינג'ר מצליפה, ו ג'ינג'ר מצליפה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, הג ' ינג ' ר, הל, הציפורן והמלח.
מניחים את הסוכר החום והחמאה בקערה של מערבל מעמד המצויד במצורף ההנעה ומקציפים במהירות נמוכה עד שהם בהירים ותפוחים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את המולסה, הביצה והג ' ינג ' ר הטרי ומקציפים על בינוני למשך 1 דקה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר המגובש ובעזרת מרית גומי מערבבים לאיחוד.
מוסיפים את החומרים היבשים לרטוב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת כף בגודל 2 כפיות, זרוק את הבצק על תבנית חצי גיליון מרופדת קלף במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה.
אופים על המדף האמצעי של התנור למשך 12 דקות לעוגיות מעט לעיסות או 15 דקות לעוגיות פריכות יותר. סובב את התבנית באמצע הבישול.
מוציאים מהתנור, מפזרים סוכר מלטש, אם רוצים, ומאפשרים לעוגיות להישאר על התבנית למשך 30 שניות לפני שמעבירים לרשת להתקרר לחלוטין. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק. יש לאחסן בכלי אטום עד 10 ימים. אם תרצה, תוכל לגרוף ולהקפיא את בצק העוגיות על תבנית ולאחר הקפאה, להניח בשקית הניתנת לסגירה חוזרת לאחסון.
אופים ישירות מהמקפיא כאמור לעיל.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות ג ' ינג ' רנאפ בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.