ג'ינג'ר תות Shortcakes
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, גבינת שמנת, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קומפוט ג'ינג'ר ריבס תות עם עוגיות פולנטה, עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש, ו עוגיות זנגביל עם אפרסקים טריים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הביסקוויטים: הכה את גבינת שמנת, חמאה, סוכר מגורען, ג ' ינג 'ר מגורר ומלח בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך; להפחית את המהירות לנמוך ולהכות בקמח וג' ינג ' ר מסוכר עד רק incorporated. להפוך את הבצק החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף; לחץ לתוך דיסק בעובי 1 אינץ', לעטוף בחוזקה במקרר עד המשרד, על 1 שעה או לילה. על משטח מקומח, לגלגל את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ', על 1/2 אינץ ' עבה. השתמש 2 1/2 אינץ 'חותך ביסקוויט לחתוך סיבובים; לארגן על 1 אינץ' בנפרד על תבנית אפייה. אסוף מחדש את השאריות וחתוך יותר ביסקוויטים (אתה צריך 12).
מברשת את צמרות קלות עם שמנת כבדה ומפזרים את הסוכר demerara. להכניס למקרר עד המשרד, כ -20 דקות. מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
אופים את הביסקוויטים עד מעט נפוח וזהוב חום, 25 עד 30 דקות.
תן מגניב 5 דקות על תבנית האפייה, ולאחר מכן להסיר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
בינתיים, לעשות את התוספות: מחית מחצית התותים בבלנדר עם 1/4 כוס סוכר מגורען ואת זנגביל מגורד עד חלקה; להעביר לקערה. קוביית התותים הנותרים; להוסיף את גרגרי מחית ולזרוק. הכה את השמנת החמוצה, שמנת כבדה ואת הנותרים 2 כפות סוכר מגורען בקערה נפרדת עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מגישים כל אדם 2 ביסקוויטים עם תערובת קצפת ותות. צילום: אנה ויליאמס