קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת

ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת
ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת דורשת בערך 9 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל של 857 קלוריות. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שוקולד צ'יפס חצי מתוק של ג' ירארדלי, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עוגיות כמהין שוקולד משולשות, עוגיות עוגת גבינה כמהין שוקולד טריפל, ו עוגת שוקולד צ'יפס שוקולד ג' ירארדלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס מסדרים מתלה במרכז התנור. חמאה את התחתית והדפנות של תבנית עוגה עגולה בגודל 9 על 2 אינץ ' ומרפדת את התחתית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את השוקולד צ ' יפס והחמאה המתוקים למחצה, מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי המצויד בתוסף השוט, מקציפים את הביצים והמלח במהירות בינונית עד להכפלת נפחם, כ -5 דקות. מקפלים בעדינות את הביצים המוקצפות, שליש בכל פעם, לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
הכינו אמבט מים לעוגה על ידי הנחת תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר, ומילאו את התבנית הגדולה באמצע דפנות תבנית העוגה במים חמים אך לא רותחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
6
אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתרחקת מדפנות התבנית ומוגדרת במרכז.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים את התבנית מאמבט המים למתלה קירור, ומצננים את העוגה לחלוטין בתבנית. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה. כדי להסיר את העוגה מהתבנית, טובלים את התבנית במים חמים באמצע הדפנות ומעבירים מרית מתכת דקה סביב החלק הפנימי של התבנית. הפוך על צלחת לפירוק והסר את נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להכנת הגנאש הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
יוצקים את השמנת המחוממת על שוקולד החלב צ ' יפס. מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים להתקרר מעט. כאשר הגנאש עדיין חם למגע, יוצקים מעל החלק העליון של העוגה ומורחים בעזרת מרית אופסט לכיסוי אחיד (יהיו שאריות גנאש.)
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
מצננים את העוגה עד שהגנאש מתייצב, כ-30 דקות. לקישוט מגרדים את חפיסת השוקולד הלבן על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת