קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת

ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת
ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת דורשת בערך 9 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל של 857 קלוריות. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שוקולד צ'יפס חצי מתוק של ג' ירארדלי, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עוגיות כמהין שוקולד משולשות, עוגיות עוגת גבינה כמהין שוקולד טריפל, ו עוגת שוקולד צ'יפס שוקולד ג' ירארדלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס מסדרים מתלה במרכז התנור. חמאה את התחתית והדפנות של תבנית עוגה עגולה בגודל 9 על 2 אינץ ' ומרפדת את התחתית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את השוקולד צ ' יפס והחמאה המתוקים למחצה, מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי המצויד בתוסף השוט, מקציפים את הביצים והמלח במהירות בינונית עד להכפלת נפחם, כ -5 דקות. מקפלים בעדינות את הביצים המוקצפות, שליש בכל פעם, לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
הכינו אמבט מים לעוגה על ידי הנחת תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר, ומילאו את התבנית הגדולה באמצע דפנות תבנית העוגה במים חמים אך לא רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתרחקת מדפנות התבנית ומוגדרת במרכז.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוציאים את התבנית מאמבט המים למתלה קירור, ומצננים את העוגה לחלוטין בתבנית. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה. כדי להסיר את העוגה מהתבנית, טובלים את התבנית במים חמים באמצע הדפנות ומעבירים מרית מתכת דקה סביב החלק הפנימי של התבנית. הפוך על צלחת לפירוק והסר את נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להכנת הגנאש הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
יוצקים את השמנת המחוממת על שוקולד החלב צ ' יפס. מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים להתקרר מעט. כאשר הגנאש עדיין חם למגע, יוצקים מעל החלק העליון של העוגה ומורחים בעזרת מרית אופסט לכיסוי אחיד (יהיו שאריות גנאש.)
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
מצננים את העוגה עד שהגנאש מתייצב, כ-30 דקות. לקישוט מגרדים את חפיסת השוקולד הלבן על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת