ג'ירוס קציץ בשר
ג'ירוס קציץ בשר מתכון מוכן בערך 1 שעה ו 30 דקות והוא בהחלט מדהים לקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 178 קלוריות. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, עגבנייה, לחמי פיתה ובצל. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 42%. נסו ג'ירוס קציץ בשר אהוב, ג'ירוס קציץ בשר אהוב, ו קציץ בשר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב.
לחץ לתוך 9 אינץ ' לא משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 1-1 / 4 עד 1-1 / 2 שעות או עד שלא נשאר ורוד ומדחום בשר קורא 160 דקות ניקוז.
מניחים את כיכר הבשר, הבצל והעגבנייה לחצאי פיתה; מזלפים יוגורט.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המוט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.