ג'יררדלי קוקוס שקדים טורט עם שוקולד צ' יפס
Ghirardelli קוקוס שקדים טורט עם שוקולד צ'יפס נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך וניל, חלבונים ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קוקוס שקדים עם פצפוצי שוקולד, כדורי חמאת שקדים עם קוקוס ושוקולד צ'יפס, ו עוגיות שקדים עם שוקולד צ'יפס וקוקוס.
הוראות
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת האביב 9 אינץ'.
במעבד מזון, דופק את השקדים, המלח, ו 1/4 כוס הסוכר לעקביות של פירורים. תניח בצד.
לנצח חלבונים ביצה, וניל, קרם של טארטר במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים צורה רכה. בהדרגה לנצח את הנותרים 1/2 כוס סוכר עד ביצים לבנים נוקשה אבל לא יבש.
מעבירים לקערה גדולה. מקפלים בתערובת השקדים. הניחו בצד 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס לפזר על גבי הטורט. מקפלים את שבבי השוקולד הנותרים ואת קוקוס לתוך הבלילה. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה.
מפזרים עם שבבי שוקולד שמורים.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד הטורט הוא נפוח וזהב, ואת הקצוות מתחילים להתכווץ מן הצדדים של המחבת. מגניב על מדף.
כדי לשרת, קצפת עם וניל וסוכר.
הסר את הצדדים של המחבת ולהעביר את העוגה על מגש הגשה.
מגישים פרוסות טורט עם קצפת ופירות יער בשלים,אם תרצה.