קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

ג'לי עכביש כתום שוקולד

ג'לי עכביש כתום שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים חלק, ג'לטין, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. ג'לי תפוזים וחמוציות - טבעי לחלוטין ללא סוכר מזוקק, אספרסו וג'לי שוקולד, ו ג'לי מייפל ברנדי מצופה שוקולד עם אגוזים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את מיץ התפוזים במחבת בגודל בינוני עד שכמעט רותחים. מכסים את הג ' לטין במים קרים ועוזבים במשך 5 דקות עד ספוגי והתרכך. לסחוט כל עודף מים. קח את המחבת את החום ומערבבים את הג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תן לתערובת להתקרר קצת, ואז לחלק בין 10 מנות הגשה.
3
מניחים במקרר לפחות 5 שעות, או רצוי בין לילה.
4
מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד במיקרוגל (1-2 דקות צריך לעשות את זה) או בקערה להגדיר על מחבת קטנה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את השוקולד נמס לתוך שקית מקפיא קטנה. לעשות שקית צנרת על ידי חיתוך חתיכה זעירה של פינה אחת. עכשיו צינור החוצה 10 צורות קורי עכביש על קלף האפייה: צינור מעגל עם מעגל קטן יותר בפנים, ואז קווי צינור יוצאים מהמרכז כמו החישורים של גלגל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
6
מניחים קורי עכביש שוקולד במקרר להקשיח. ממש לפני ההגשה, בזהירות לקלף כל קורי עכביש מן הקלף ומניח על גבי ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')