קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

ג'לי עכביש כתום שוקולד

ג'לי עכביש כתום שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים חלק, ג'לטין, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. ג'לי תפוזים וחמוציות - טבעי לחלוטין ללא סוכר מזוקק, אספרסו וג'לי שוקולד, ו ג'לי מייפל ברנדי מצופה שוקולד עם אגוזים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את מיץ התפוזים במחבת בגודל בינוני עד שכמעט רותחים. מכסים את הג ' לטין במים קרים ועוזבים במשך 5 דקות עד ספוגי והתרכך. לסחוט כל עודף מים. קח את המחבת את החום ומערבבים את הג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן לתערובת להתקרר קצת, ואז לחלק בין 10 מנות הגשה.
3
מניחים במקרר לפחות 5 שעות, או רצוי בין לילה.
4
מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד במיקרוגל (1-2 דקות צריך לעשות את זה) או בקערה להגדיר על מחבת קטנה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את השוקולד נמס לתוך שקית מקפיא קטנה. לעשות שקית צנרת על ידי חיתוך חתיכה זעירה של פינה אחת. עכשיו צינור החוצה 10 צורות קורי עכביש על קלף האפייה: צינור מעגל עם מעגל קטן יותר בפנים, ואז קווי צינור יוצאים מהמרכז כמו החישורים של גלגל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מניחים קורי עכביש שוקולד במקרר להקשיח. ממש לפני ההגשה, בזהירות לקלף כל קורי עכביש מן הקלף ומניח על גבי ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')