קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

ג'לי עכביש כתום שוקולד

ג'לי עכביש כתום שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים חלק, ג'לטין, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. ג'לי תפוזים וחמוציות - טבעי לחלוטין ללא סוכר מזוקק, אספרסו וג'לי שוקולד, ו ג'לי מייפל ברנדי מצופה שוקולד עם אגוזים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את מיץ התפוזים במחבת בגודל בינוני עד שכמעט רותחים. מכסים את הג ' לטין במים קרים ועוזבים במשך 5 דקות עד ספוגי והתרכך. לסחוט כל עודף מים. קח את המחבת את החום ומערבבים את הג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תן לתערובת להתקרר קצת, ואז לחלק בין 10 מנות הגשה.
3
מניחים במקרר לפחות 5 שעות, או רצוי בין לילה.
4
מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד במיקרוגל (1-2 דקות צריך לעשות את זה) או בקערה להגדיר על מחבת קטנה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את השוקולד נמס לתוך שקית מקפיא קטנה. לעשות שקית צנרת על ידי חיתוך חתיכה זעירה של פינה אחת. עכשיו צינור החוצה 10 צורות קורי עכביש על קלף האפייה: צינור מעגל עם מעגל קטן יותר בפנים, ואז קווי צינור יוצאים מהמרכז כמו החישורים של גלגל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מניחים קורי עכביש שוקולד במקרר להקשיח. ממש לפני ההגשה, בזהירות לקלף כל קורי עכביש מן הקלף ומניח על גבי ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')