ג'לי עכביש כתום שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים חלק, ג'לטין, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. ג'לי תפוזים וחמוציות - טבעי לחלוטין ללא סוכר מזוקק, אספרסו וג'לי שוקולד, ו ג'לי מייפל ברנדי מצופה שוקולד עם אגוזים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את מיץ התפוזים במחבת בגודל בינוני עד שכמעט רותחים. מכסים את הג ' לטין במים קרים ועוזבים במשך 5 דקות עד ספוגי והתרכך. לסחוט כל עודף מים. קח את המחבת את החום ומערבבים את הג ' לטין עד מומס.
תן לתערובת להתקרר קצת, ואז לחלק בין 10 מנות הגשה.
מניחים במקרר לפחות 5 שעות, או רצוי בין לילה.
מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד במיקרוגל (1-2 דקות צריך לעשות את זה) או בקערה להגדיר על מחבת קטנה של מים רותחים.
יוצקים את השוקולד נמס לתוך שקית מקפיא קטנה. לעשות שקית צנרת על ידי חיתוך חתיכה זעירה של פינה אחת. עכשיו צינור החוצה 10 צורות קורי עכביש על קלף האפייה: צינור מעגל עם מעגל קטן יותר בפנים, ואז קווי צינור יוצאים מהמרכז כמו החישורים של גלגל.
מניחים קורי עכביש שוקולד במקרר להקשיח. ממש לפני ההגשה, בזהירות לקלף כל קורי עכביש מן הקלף ומניח על גבי ג ' לי.