ג'לי תפוחים קרמל
אם יש לכם סיידר תפוחים, אין סוכר צורך אבקת פקטין, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פאי פקאן תפוחים Cronuts עם סיידר תפוחים קרמל טפטוף, עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, ו פנקייק סיידר תפוחים עם סירופ תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר את הג ' לי, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
למדוד 1/4 כוס סוכר מגורען לתוך קערה קטנה ולהוסיף את הפקטין. בקערה בינונית נוספת, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר מגורען והסוכר החום. תניח בצד.
יוצקים את סיידר התפוחים לסיר גדול עם תחתית כבדה. לקשור את מקל הקינמון, גרידת לימון, וציפורן בחתיכת הגבינה ולהוסיף אותו לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף את תערובת הסוכר פקטין ולחזור לרתיחה מתגלגלת מלאה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתערובת הסוכר הנותרת ולחזור לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מהחום וזרוק את הגבינה. לרפרף כל קצף מפני השטח של הג ' לי עם כפית מתכת קרה.
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.