המתכון של עוף Eula Mae ו Jambalaya חזיר יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לך פלפל, בצל ירוק, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: Jambalaya עוף, Jambalaya עוף, ו Jambalayan עוף II.
הוראות
1
מפזרים את העוף עם מלח, פלפל שחור, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלח, לציפוי זכוכית
2
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את העוף ומבשלים, ערבוב, עד השחמה מכל הצדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מעבירים את העוף לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
5
מוסיפים את החזיר לסיר ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים, הסלרי והשום לסיר ומבשלים, מגרדים את תחתית הסיר כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה. להחזיר את העוף והחזיר לסיר, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.