המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אורז, בצל ירוק, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: ג'מבליה עוף והאם של יולה מיי, Jambalaya עוף, ו Jambalayan עוף II.
הוראות
1
מפזרים את העוף עם מלח, פלפל שחור, קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל קאיין טחון
עוף שלם
מלח
2
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את העוף ומבשלים, ערבוב, עד השחמה מכל הצדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
מעבירים את העוף לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מוסיפים את החזיר לסיר ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חם
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את החזיר לתרנגולת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חם
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים, הסלרי והשום לסיר ומבשלים, מגרדים את תחתית הסיר כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה. להחזיר את העוף והחזיר לסיר, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עוף שלם
סלרי
שום
בצל
חם
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את מרק העוף ומיץ עגבניות שמורות, מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מיץ עגבניות
9
מחית את השום המבושל על צד הסיר ומתמזג לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים את העגבניות, הבצל הירוק, פטרוזיליה, שרימפס וטבסקו ומתאימים את התבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
תיבול
עגבנייה
פטרוזיליה
רוטב טבסקו
שרימפס
11
מוסיפים את האורז, מכסים את הסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז רך ורך והנוזל נספג, כ 25 דקות.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Pazo de Galegos Albarino עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.