בנדיקט ביצים בסגנון קייג'ון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קייג'ון, אז נסו את ביצי בנדיקט בסגנון קייג'ון. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 31 גרם חלבון , 60 גרם שומן , ובסך הכל 838 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בהישג יד נקניקיית אנדויל, חמאה, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 56% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אגז בנדיקט בסגנון קליפורניה , בנדיקט בסגנון קליפורניה ואגז בנדיקט בסגנון קליפורניה .
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מקציפים פנימה את הקמח ומערבבים עד שהתערובת הופכת למשחה וצבע זהוב בהיר, כ-3 דקות. טורפים בהדרגה את החלב לתוך תערובת הקמח, ומבשלים על אש נמוכה. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת סמיכה וחלקה, כ-10 דקות. מערבבים פנימה את גבינת הפרמזן והרוטב החריף; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לשמור על חום על אש נמוכה.
בינתיים מחממים את הביסקוויטים בטוסטר אובן ושומרים חמים.
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית.
מניחים את חתיכות האנדוי לתוך המחבת כשהצד החתוך כלפי מטה. מבשלים עד להזהבה, ואז הופכים ומבשלים עד להשחמה בצד העור; להסיר ולשמור על חום. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. פורצים ארבע מהביצים למחבת החמה ומבשלים עד שהחלבונים מתמצקים בערך באמצע הדרך, בערך דקה. הופכים בעדינות את הביצים ומבשלים עוד 10 עד 20 שניות עד שהצד השני רק מתמצק מבחוץ. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים.
להרכבה, הניחו שני חצאי ביסקוויטים על כל צלחת, כשהצד החתוך כלפי מעלה. מחלקים את נקניק האנדואל בין הביסקוויטים, ואז מעל כל ביסקוויט ביצה. לבסוף, מזלפים מעט מהרוטב על כל ביצה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, קאווה
שרדונה וקאבן הם בחירה מצוינת עבור Eggs Benedict. יין מבעבע - עם מיץ תפוזים שלנו - הוא בחירה ברורה לביצים. עם זאת, עם רוטב הולנדייז חמאתי, אולי תבחר ביין לבן מלא יותר כמו שרדונה. יין שרדונה פול דולן ויניארדס עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
יין שרדונה של פול דולן ויניארדס
מקורו בעמקים הנמוכים המקיפים את הנהר הרוסי, אזור הידוע בייצור יינות עשירים וממוקדים, Paul Dolan Vineyards Chardonnay הוא יין מאוזן להפליא עם טעמים של אגס בשל, תפוח פריך ותבלין וניל קרמי.