גאודה, פנקטה ופונדו בצל עם בייגלה
גאודה, פנצ'טאן ופונדו בצל עם בייגלה עשויים להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתאים ל-40 מנות. אם יש לכם ריזלינג, פנקטה עבה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו גאודה, פנצ'טאן ופונדו בצל עם בייגלה, פונדו גאודה, ו מתכון בייגלה של באר נ ' גאודה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית מבשלים את הפנקטה הקצוצה על אש גבוהה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא פריכה, בערך 8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנקטה לצלחת.
יוצקים את כל כף השומן למעט 1 במחבת.
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהוא מתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים למחבת 2 כפות מים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל משחים קלות, כ -5 דקות יותר. מערבבים פנימה את הכמון ומתבלים את הבצל במלח ופלפל.
בקערה זורקים את הגבינה עם הקמח. בסיר בינוני מביאים את היין לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את הגבינה בחופן ומערבבים כל הזמן עד שכל מנה נמסה לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. מבשלים תוך ערבוב נמרץ עד לקבלת קרם, כ -2 דקות יותר. מערבבים פנימה את הפנצ ' טה וחצי מהבצל ומתבלים בנדיבות בפלפל. צפים את הבצל שנותר על גבי הפונדו ומגישים עם בייגלה חם, קוביות לחם שיפון, קורניצ ' ונים וירקות כבושים.